V75 Halmstad 23 april…

apr 23, 2022   //   by Joakim   //   Nyheter  //  No Comments

Så här ser Joakim på sina chanser:

– Staro Peanut (V75-2) har ett bakspår och fyra, fem hästar på framspår är väl jämngoda med honom så därför kan det bli svårt att vinna V75 idag. Men det är en lovande häst och han kommer säkert att vinna på V75 framöver.

– Staro Leonardo (V75-3) var bra senast igen och han har höjt sig ett snäpp men från det här läget är segerchansen inte så stor. Jag rankar nog loppet som spelarna. Alltså att Extreme måste komma på vingel om någon annan ska vinna.

– Jeans’n Passion (V75-6) är i fin form. Var över-taggad senast med skygglappar och vi byter därför idag till ett norskt huvudlag och i volt har det inte varit några tveksamheter. Jag tror att hon gör en bra prestation.

– Global Action (V75-7) var bra senast i ett rumphugget lopp med många strykningar. Nu får det volt och då kan det hända lite mer grejer från start jämfört med auto. Det måste nog till tillfälligheter och slump för att han ska vinna, men det har hänt tidigare. Det är lite så med alla mina hästar idag att det behövs flyt för att vinna. Form har de i alla fall, precis som hela mitt stall.

Leave a comment