Form…

apr 4, 2022   //   by Joakim   //   Nyheter  //  No Comments

Ytterligare en bra vecka har passerat och när Nocturne Zon som duktig tvåa på Jägersro skar mållinjen så passerade stallet 2.000.000 kronor.

Många bra prestationer har vi fått se, Larry Wood går mot en spännande säsong som fyraåring och Herbie Peak var åter plusartad, även om han inte vann denna gång så var prestationen mycket bra. Läser man sedan att segraren i loppet har man USA-planer för så stärker det också våra aktier, vi siktar på de danska årgångsloppen med Herbie.

Femårige Piemonte var åter överlägsen och har nu fyra raka.

Förra året vann Wild Love Harper Hanovers före Who’s Who på 1.11,9 men de stod 3180, från start var Digital Dominance trea på 1.12,9. I slutet av maj är det som regel varmt och skönt ute, när Piemonte vann med sträckta linor på 1.14,6 så var det dubbla långkalsonger-känsla ute.

Tillägget på start går vid 700.000 kronor och Piemonte har idag 615.

Wm

Leave a comment