Joakim om V75 Kalmar…

mar 5, 2022   //   by Joakim   //   Nyheter  //  No Comments

Stallet startar två hästar i Kalmar och så här säger Joakim om deras chanser:

– Inspiration gör det bra varje gång tycker jag. Han är nog lite gynnad av att ha spår en bit ut bakom vingen. Han kom inte iväg optimalt från spår två senast och har öppnat bättre än så när han haft just spår mitt bakom vingen förut. Jag är alltså nöjd med läget och även med formen. Hästen är under utveckling. Barfota bak den här gången, vilket normalt sett ska vara en fördel. Öppet och vanlig vagn.

– Staro Leonardo fick aldrig riktigt chansen senast, så det är bara att glömma. Han har gått bra hela vintern, men Who’s Who den här gången, och en sådan konkurrent har vi aldrig mött tidigare. Min häst håller fin form och kommer göra bra insats, men man måste vara realistisk och normalt sett så tävlar Who’s Who och Staro Leonardo i olika klasser. Barfota runt om den här gången. Norskt och vanlig vagn.

Leave a comment