Resultat…2021

dec 30, 2021   //   by Joakim   //   Blogg, Nyheter  //  No Comments

För ett år sedan var förväntningarna inför denna säsong mycket förhoppningsfulla, och det med all rätt, nya förbättrade anläggningen Kämparp höll på att färdigställas, kompetent och välutbildad personal fanns på plats och i stallet stod förutom flera spännande unghästar etablerade hästar som Racing Mange, Sevilla, Staro Leonardo och Oscar L.A.

Men för att prestera på topp är det många bitar som skall falla på plats och även en hel del som inte får gå snett, ett virus, ett sämre parti foder, oväntade skador och formnålen kan snabbt peka på helt fel håll.

Tyvärr blev det så och stallet sprang en längre period bredvid form och då vinner man inga lopp på Jägersro. När sånt inträffar är det inte alltid helt lätt att komma på den egentliga orsaken till varför hästarna inte presterar som önskat. I oktober var det dock äntligen över och ett helt annat tryck i hästarna – stallet började nu ta igen förlorad mark. Och det gick så pass bra att vi till slut kunde bärga både kusk- och tränarchampionatet på Jägersro.

Och med tanke på den konkurrens som råder på hemmabanan så är vi naturligtvis både stolta och tacksamma över den prestationen.

Stallets resultat 2021:

202160691947715 %9 104 184

Kuskchampion har Joakim blivit tidigare, 2019, medan tränarchampionatet är det första, men säkert inte det sista, i ordningen.

Pappa Leif blev kuskchampion på Jägersro 1974, 1978 och 79.

Utsikterna inför kommande är naturligtvis på en hög nivå, vi har tränat in oss och fått allting att fungera på den nya anläggningen, stallet har en stark laguppställning, både två- och fyrbenta, och formen är på topp.

Avslutningsvis – tack till alla er som på ett eller annat sätt bidragit till stallets framgångar och ett extra stort tack till alla hästägare som satt still i båten när det under en period inte gick som bäst.

Ett Gott Nytt År önskar vi er alla!

Leave a comment