Stallform…

okt 13, 2021   //   by Joakim   //   Nyheter  //  No Comments

Det blev tre nya segrar för stallet när man under tisdagskvällen körde V64-tävlingar på hemmabanan.

Larry Wood (Maharajah) inledde, han kom från en femteplats i Hamburg, men mötte då bra hästar och fick springa utvändigt hela vägen. Denna gång började han också utvändigt men kunde trycka sig till spets och där fjädrar han verkligen upp sig. 07,7 första 500 och 11,5 första 1000 besvärade honom inte utan säkert undan till en fin seger på 1.12,0 / 1640 auto.

Only Cash O.C. (Broadway Hall) var nästa på tur och han fick äntligen i trettonde starten sätta nosen först. Och han behöver verkligen inte be om ursäkt, dödens hela slutvarvet och ta över kommandot i sista sväng för att sedan gå undan till en säker seger.

Båda Larry och Only ägs av Långemåla Energileveranser AB.

Tredje segern kom genom Nocturne Zon (Southwind Frank) som enkelt tog hand om taktpinnen, hon fick sedan bestämma en bit och kunde efter det säkert hålla undan med en halv längd via 10,6 sista 800.

Äger gör Anarchy Trotting hemmahörande i Bjuv.

Wm

Leave a comment