Många som imponerat…

maj 28, 2021   //   by Joakim   //   Nyheter  //  No Comments

Flera av stallets hästar har på slutet gjort mycket bra ifrån sig.

Piccadilly (Father Patrick) är en talangfull häst som fick sträcka ut i Halmstad när han vann med många längder på finfina 1.12,9 full väg. Fyra år gammal finns det många spännande uppgifter för hans del.

Lady Beluga (S.J.´s Caviar) fortsätter att leverera och i onsdags på hemmaplan tog hon i ett försök till Diamantstoet (110.000 till vinnaren) årets sjunde seger i nionde försöket. Hon gjorde det via ledningen hela vägen och visade med lätthet 10,6 sista 800, och ännu går hon med fast pluggar i öronen!

Kortare paus nu sedan är siktet inställt på finalen på Färjestad den 3 juli.

Elitloppshelgen är inledd och i fredagens tredje lopp, för treåriga ston, fick äntligen M.T.Ravishing (Raja Mirchi) visa lite av sitt kunnande när hon vann plättlätt med hela sex längder tillgodo på tvåan.

125.000 kronor var den segern värd och nu hoppas vi på en fortsatt positiv trend för hennes del.

Wm

Leave a comment