V75 Halmstad 21/12-19

dec 16, 2019   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

3 Jairo (V75-3)

– Han var fin i comebacken senast i Kalmar. Han var lite seg tidigare under hösten och då ställde jag av honom för att han skulle få en träningsperiod. Jag var lite osäker på var han stod inför senast, men han löste uppgiften på precis det sätt jag önskade och visade återigen att han vet när det är dags för tävling. Den starten var ett test och lite av ett startskottet för årets vintersäsong. Loppet bör ha fört honom framåt en bit formmässigt och jag både tror och hoppas på en ny fin insats. Läget blev bra och även om han inte är så explosiv den första biten så ska jag försöka att vara aktiv från start, sedan får vi se var vi hamnar. Han har bra statistik från ledningen, men den kan han inte vara med och utmana om när bilen släpper fältet utan ska vi nå dit så är det i en andravåg. Jag låser mig inte vid någon speciell taktik utan vi får se hur loppet utvecklar sig. Norskt huvudlag och vanlig vagn – inga ändringar, säger Joakim.

Intervju i samarbete med Travronden Spel

Leave a comment