Här var det segrar…

feb 7, 2019   //   by Joakim   //   Nyheter  //  No Comments

Stallet skickade under onsdagens V86-tävlingar tre hästar till Göteborg och samtliga vann!

Först ut var Nanetta Hill (Muscle Hill) som tog en säker seger med en och en halv längd. Hon har nu tre raka segrar sedan hon kom till Stall Lövgren.

Seger nummer två kom genom Infinitus (Infinitif). Valacken hade en fin säsong som fyraåring och har nu börjat 2019 i samma trevliga stil. Segern denna gång var värd hela 70.000 kronor. 

Fullbordade hattricket gjorde sedan Marjons Ivory (Quite Easy US). Hon var stark och rejäl från fjärde ytter och avgjorde i säker stil kort innan mål. 

Och det var inte bara stallet som hade en superdag utan också Bernardo Grasso som satt upp bakom samtliga av stallets hästar. Bernardo som vann två lopp på Åby i början av januari slog nu alltså till med hela tre stycken och han har i år vunnit fem av sex uppsittningar. 

39-åringen (fyller 40 i juni) är inte bara trevlig, han är duktig också!

Två av onsdagens segrare har Tyler Mifsud som skötare. 22-åringen vann i förra veckan karriärens första seger i sulkyn med stallets Dream of Nature.

Chefen själv sitter i utvisningsbåset mellan 5 och 9 februari och missar därmed helgens V75-champions där landets framgångsrikaste kuskar har kvalat in. Man kämpar för sin plats under hela året och sedan behövs det bara en fadäs så får man inte vara med. Dispens för att vara med. NOT!

Wm

Leave a comment