Två nya på lunchen…

dec 4, 2018   //   by Joakim   //   Nyheter  //  No Comments

Lunchtrav på hemmaplan under tisdagen innebar två nya segrar för Stall Lövgren.

Första segern kom genom Durello (Echo) som i sin tredje start fick avlägga sitt maiden. Treåringen hade inför senaste starten jobbat starkt efter ett längre tävlingsuppehåll men hade den gången ingen riktigt tur runt sista sväng och fick nöja sig med en tredjeplacering. Denna gång var motståndet av lite beskedligare natur och efter en lite trevande inledning så kunde treåringen överta kommandot 1600 meter före mål. Sedan var det spel mot ett mål.

– Han har hela tiden varit både lovande och talangfull och vann i dag utan några som helst svårigheter, sa Jocke efter loppet.

Äger Durello, som förre proffstränaren Hans Adler fött upp, gör Stall Lövgren vilket innebär att både 30.000 och Twistpåse hamnar i Skurup. 

Seger nummer två kom genom Alfas da Vinci´s lillebror Alfas Kennedy som fann sig väl tillrätta över derbydistansen. Lugn inledning och sedan överta kommandot 850 före mål var dagens segerrecept. 

– Det är en spännande häst! För dagen finns det fortfarande mycket att jobba på, då det är mycket franskt i honom och han forfarande är ung, men han kämpar och gör alltid sitt bästa, sa tränaren i vinnarcirkeln.

Wm

Leave a comment