Tre segrar och full form…

nov 28, 2018   //   by Joakim   //   Nyheter  //  No Comments

Under tisdagens tävlingar på hemmabanan noterades stall Lövgren för hela tre segrar!

Först ut var tvåårige valacken Cyrano DE B. (S.J.´s Caviar) som var som ett lås från sitt andraspår och direkt hittade till front. Han fick dock försvara den positionen två gånger under loppet men hade trots det mod att över upploppet gå ifrån till en säker seger via 14,6 sista 800.

En klart stabil insats som belönades med 30.000 kronor. 

Seger nummer två kom genom fyraårige Staro Leonardo (Make it Happen). Trots fina prestationer hade han inför kvällens start tomt i segerkolumnen för 2018, men nu var det hans tur. Spår 7 bakom bilen innebar en lugn start som sedan blev trevliga andra par utvändigt. Full attack 750 meter innan mål men Delicious Brown kom till att bita ifrån sig i spets, som verkar vara hans position, och det var inte förrän precis på linjen som Staro Leonardo fick fångat in nioåringen hemmahörande i Halmstad. 10,5 sista 700 gör att betyget blir mer än godkänt.

Förstapriset var även här 30.000 kronor.

Seger nummer tre kom i kvällens avslutande lopp där treåriga stoet It´s My Boko (Yankee Glide) avlade sitt maiden i sin sjunde start. Inledningsvis fick hon den otacksamma uppgiften att vandra utvändigt om ledaren i ett för klassen hårt tempo (12,2 första 500), en position som blev bättre 750 meter innan mål när det erbjöds tomrum bakom ledande Carlos Halbak. Ut igen mitt i sista sväng och avgjorde till säker seger gör att helhetsintrycket var klart positivt. Rekordsänkningen från 18,7 till 13,6 var också häftig. 

30.000 kronor in även i detta lopp.

Wm

Leave a comment