Lovande insatser…

nov 23, 2018   //   by Joakim   //   Nyheter  //  No Comments

Under fredagskvällen hölls det sedvanliga tävlingar i Kalmar och stall Lövgren hade med flera intressanta hästar. 

Det inledande loppet var ett lopp för tvååriga hästar och här tog Conrads Massive (Muscle Massive) karriärens första seger i sitt tredje försök. Hemmatränaren Fredrik Persson ville köra i spets med Monark Newmans lillebror Fiery Heart och Conrads Massive fick hänga med i rygg som dryga 750 meter innan mål blev positionen först utan rygg. Det blev perfekt och stallets bidrag i loppet hade tidigt grepp om händelserna och vann relativt lätt via 13,7 sista 800. Fast huva och tungt på hovarna gör att det finns gott hopp inför framtiden. Segern denna gång inbringade 25.000 kronor. 

I loppet efter gjorde treåriga stoet Nanetta Hill (Muscle Hill) sin första start i Stall Lövgrens färger och det slutade på allra bästa sätt. 

– Vi har bara haft henne runt en månad och inte känt på henne i några skarpare jobb men det är en stor och rejäl häst som idag gjorde ett förståndigt intryck, sa tränaren i Kalmartravets vinnarcirkel.

Stuteri Lasbek äger och har fött upp Nanetta Hill som nu tjänade sina första 25.000 kronor.

Wm

Leave a comment