Tre hästar selas ut på V75 Halmstad lördag!

jul 7, 2017   //   by Joakim   //   Okategoriserade  //  No Comments

Stallet har en trio med på V75 denna lördag, sprintermästarlördagen. Alla tre kommer dessutom med seger i senaste starten och full form.

– 12 Right Broline (V75-1) var duktig senast och vann lätt, men det var i ett helt annat sällskap än det här. När vi dessutom dragit ett iskallt läge så är det inget för spelarna. Det har gått en månad sedan segern senast men han känns precis som han ska och har gått sina underhållande jobb i fin stil. Det blir barfota runt om och inga ändringar.

– 8 Xlnt Chili Tripel (V75-2) var riktigt fin senast i en ruggigt snabb avslutning och jag är verkligen helnöjd med honom för dagen, han känns precis som han ska efteråt och går barfota runt om och med samma grejer som han brukar göra. Däremot känns det ju som att vi är totalt bortlottade och det går väl knappast att vinna en tuff Silverdivision med elitloppshästar från spår åtta? Men det är bara läget jag har att klaga på i alla fall och hästen kommer att göra ett bra lopp.

– 4 Iago Zon (V75-7) var fin som vanligt senast får man nästan säga, han är fantastiskt fint igång just nu. Det är klart att det är lite tuffare emot nu möjligen, men vi har dragit ett bättre läge än värsta konkurrenten. Det är Nobel Amok som jag har störst respekt för och vi får se hur vi lägger upp det taktiskt. Jag har en startsnabb häst men samtidigt är det ingen hemlighet att han är allra vassast på kort distans och det gör att jag får fundera lite på hur vi ska lägga upp det. Han går i alla fall barfota fram igen och med samma huvudlag och utrustning. Det är klart att jag tror på chans, säger Jocke.

Leave a comment