En häst får prova i E3-kvalen på Färjestad – spännande lättning!

jun 18, 2017   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Stallet provar med 9 Batman Godiva (GS75-2) i E3-kvalen och har lite spännande info att bjuda på. Senaste nytt i samarbete med spelarservice.se.

– Jag var väldigt nöjd med hästen senast på Solvalla och det var ju en prydlig rekordsänkning. Att han inte riktigt rådde på några av de absoluta kulltopparna är inte mycket att säga om men hästen visade att han blir att räkna med på allvar och han har också tagit loppet bra. Jag var inte helt säker på förhand hur han skulle hantera resan och övernattningen, men det gick utmärkt och vi siktar på att övernatta igen. Dessutom ska vi plocka av alla skor för första gången till den här starten och det känns som en spännande extraväxel. Jag vet inte riktigt hur bra den norska hästen är, men en bra finalchans hoppas jag att vi har, säger Jocke.

Leave a comment