Ikväll beger vi oss till Mantorp!

feb 19, 2016   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Joakim Lövgren har tre hästar till start på Mantorp ikväll. Så här går stallrapporterna – i samarbete med www.spelarservice.se

7 Imakethecashflow (lopp 3) levererade direkt i första starten för mig och jag var så klart nöjd, men hon var också väl förberedd med ett fint provlopp i ryggen som jag berättade om. Hon har varit fin även efteråt och ska vara minst lika bra nu även om man inte kanske ska hoppas på att hon kliver fram våldsamt ytterligare just med tanke på att hon var väl förberedd senast. Läget över 1640 meter kan innebära vingel och det är möjligt att vi får testa en annan taktik ikväll, men jag är optimistisk till att hon gör en ny bra insats.

6 Kash´s Cantab (V64-5) gjorde första starten för mig senast och även om det blev ett test utan värde så kändes han fin och det var första gången han var inne på en rundbana för mig, så visst var jag nöjd. Han bör ha gått framåt lite till och han kändes lugn och stabil i volten senast så jag tror att det är lugnt med spåret. Vi startar igång lite lugnt
matchningsmässigt men visst bör han ha goda möjligheter att hävda sig i högsta klassen igen vad det lider. Han bör som sagt ha gått framåt lite till denna start, inte minst på grund av att vi lättat lite på träningen nu också vilket brukar väcka dem lite. Vi gör inga ändringar och jag tycker att han ska vara med och göra upp om det.

9 Staro Ironmaid (V64-6) gjorde sitt bästa lopp för mig senast och var riktigt rejäl tycker jag, även starten innan var positiv då hon fick chansen sent. Hon börjar äntligen komma i form och då är hon inte så tokig, jag vet att hon inte vunnit på länge men jag tror inte att hon är ovillig på något sätt utan det handlar nog mer om motivation på grund av form eller icke form. Vi gör inga ändringar till den här starten och jag kan motståndet lite för dåligt för att kunna värdera chanserna, men jag tror att hon ska kunna göra en insats ungefär som den senaste och jag inbillar mig att uppgiften är bra för henne, säger Jocke.

 

Leave a comment