Chanserna idag på V64 Åby!

dec 25, 2014   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Stallet skickar två betrodda hästar till V64 Åby idag.

3 Hobard (V64-1) är vettigt igång och håller väl normalform utan att vara absolut i toppform om jag skulle försöka gradera det. Nu kommer han ut från rätt läge i ett passande och lite ojämnt fält som det ser ut, han möter en bra men borde normalt sett vara med och göra upp om det här. Nu måste alla köra med skor runt om, min är lite missgynnad av det men inte helt ovan vid att tävla på den balansen så det är inget jag ligger sömnlös över ändå. Men sammantaget, eftersom jag inte tycker att min är i absolut toppform så är jag nöjd om han tar en plats denna gång.

2 Lord Brodde (V64-5) börjar förstå vad tävlandet går ut på och tar äntligen i mer och mer. Nu möter han tyvärr ett par ytterligare som är riktigt bra men min är som sagt under utveckling och hoppas att han ska växa ytterligare med uppgiften. Vi kör med precis samma balans och samma utrustning som senast och ur det perspektivet är vi väl gynnade av barfotaförbudet den här gången. Jag tycker att han ska ha lite chans och på sätt och vis kanske han är den något hetare chansen med bevisad form och optimal balans.

Leave a comment