Två segrar på Kalmar!

nov 1, 2014   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Det blev två fullträffar under fredagskvällens tävlingar på Kalmar. Först ut var Österrike-ägde Höwings Tia Maria som efter en kanonstart från tillägg redan i första sväng satt med som andre häst. När det sedan i sista sväng erbjöds fritt spelrum så visade det sig att vägvalet var det rätta och det treåriga stoet tackade och tog emot genom att kämpade sig till segern värd fina 50.000 kronor.

Seger nummer två kom genom Bonito Hornline. I ljusa stunder är det här en lördagshäst men det har inte precis inte gått som på räls med honom. Denna kväll hade han en bra dag på jobbet! Öppningen, som vi undvek, var tuff med under 09 första halvvarvet och 1.11,3 på varvet, dock så vandrade Bonito hela vägen utvändigt utan rygg och kunde vinna på 1.12,8. En helgjuten insats från hans sida!

Tre hästar hade vi med men tyvärr så hade Leon Brodde ingen bra dag utan hade problem i svängarna vilket slutade i galopp.

Jocke

Leave a comment