Tre segrar, stallet och Lasbek!

okt 15, 2014   //   by Joakim   //   Blogg  //  1 Comment

Tre segrar på hemmaplan blev det när vi under tisdagskvällen körde V64 på Jägersro. Först ut var tvååriga stoet Caddie Kasandra som verkligen gjorde det bra och visade prov på flera fina egenskaper. Hon öppnade bra för att sedan backas ned i tredje inner som på bortre lång blev andra par utvändigt. Därifrån förstod jag att vi skulle ha en toppchans och när attacken sattes in 300 före mål gick hon undan till en säker seger. En spännande häst vars mamma Fatima Lavec tidigare lämnat två topphästar i Caddie Comet och Caddie Dream.

Seger nummer två kom genom hårt favoritspelade Hobard. Han grejade karriärens sjätte seger men han blev verkligen synad och fick inget som helst gratis. Nu var han mycket bra och visade upploppet ned att han verkligen ville vinna loppet.

I loppet efter fick Gordonston äntligen åter kliva in i vinnarcirkeln. Och vilket sätt han gjorde det på. På för årstiden fina 1.12,4 seglade han undan till en överlägsen seger efter att vi övertagit ledningen i första sväng. Han är en sådan läcker häst och han har verkligen alldeles för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet!

Vad det gäller ombyggnaden av vårt stall inne på Jägersro så har vi nu bestämt oss för hur det skall bli och nu är det inte många veckor bort tills det att hantverkarna tar över. Det kommer att bli mycket bra med fina stora ytor på andra våningen.

I dag är jag i Tyskland på Lasbek och går igenom deras unghästar vilket passar bra när vi i går kväll bärgade två segrar med deras hästar!

Jocke

 

1 Comment

  • Snyggt jobbat Stall Lövgren!

Leave a comment