Ikväll drar vi till Kalmar med två hästar!

aug 25, 2014   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Stallet selar ut två hästar på Kalmar ikväll.

4 Juillet Amore (lopp 1) äger jag själv och det har varit mycket problem med henne tyvärr, hon kvalade ju redan tidigt som tvååring men sedan tog det två år till att få henne till kval. Men vi har inte direkt skyndat heller när vägen varit så pass krokig, jag har prioriterat kundernas hästar lite grann och hade jag inte ägt Juillet Rose så hade hon kanske varit till start för ett halvår sedan. Värre problem än så har det inte varit. Hon kvalade på 1,20 och har väl gått lite snabbare i provlopp men har ännu inte utmärkt sig som något jätteämne och hon får nog visa lite mer och starta igång innan man kan tro på henne. Jag hoppas och tror att hon klarar spår fyra och främst vill jag bara se en tilltalande prestation på henne idag. Det finns en anledning till att jag debuterar på Kalmar hellre än på Jägersro.

9 Alf H.L. (V64-3) var inte bra senast och hade problem med halsen, annars tycker jag att han gjort klart jämna och fina insatser och stabiliserat sig lite på 1.15-tider. Nu har det blivit en paus efter senast på grund av halsen, men han har varit frisk ett bra tag och jag är jäkligt nöjd med honom i jobben faktiskt, han känns snarare bättre nu än innan och jag tror att han åtminstone ska kunna leverera på den nivå han gjort direkt nu ikväll. Det är inte många hästar emot längre och det gör det lättare att komma till från tillägget, men sedan kan jag inte bedöma de andra. Vi kör barfota runt om som oftast och dessutom med helstängt huvudlag igen nu. Han har haft det en del tidigare men inte senast. Lycka till!

Leave a comment