En häftig debut!

jul 16, 2014   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Två segrar blev det under tisdagskvällen hemma på Jägersro. I Won´t Dance var först ut när han vann Åbergs Nästa på ett fint sätt. Han gör det mycket bra och levererar precis varje gång. Segern var värd 50.000 kronor.

Att sätta dit en häst i debuten är häftigt! I går debuterade franskfödda stoet Bella Bourbon (Ready Cash – Stella Pride e Love You) och gjorde det verkligen med mersmak när hon drog i väg och vann på fina 1.15,7 / 2140 volt. På bilden ovan kan ni se vilken läcker individ hon är. Eftersom hon är född i Frankrike så öppnar det många möjligheter för hennes del. I går fick hon 20.000 kronor, i Frankrike pratar vi samma belopp, men då euro och inte kronor. Spännande fortsättning följer!

Jocke

Leave a comment