Stallets två chanser på Jägersro ikväll!

jun 11, 2014   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Stallet har två hästar till start ikväll. Här är vår information kring dem, i samarbete med spelarservice.se:

6 Orizzonte Trio (V86-7) var jag besviken på senast, han blev nerplockad av dödenshästen senast och det får han inte ok för, han borde ha kunnat bättre helt enkelt. Även om han hade jobbat bra inför så misstänker jag dock att det hade blivit lite långt mellan starterna och jag tror verkligen att han kommer att vara vassare den här gången, men det är ändå sämre vinstchans än senast för nu är det avsevärt tuffare emot och jag ligger lågt vad gäller chansen. Däremot kör vi också första barfota runt om ikväll är det tänkt och det är ju en lättning och ett plus, konstaterar Jocke.

2 Hobard (lopp 8 ) fick ett tufft lopp i dödens senast efter vila och orkade inte riktigt men var ändå helt ok. Den här hästen är ju som bekant riktigt bra, har lopp i kroppen, ett bättre läge och möter enklare motstånd. Jag måste tro att han har vettig chans denna gång utan att vara helt uppdaterad på motståndet ännu. Vi kör med samma skor och samma huvudlag som vanligt.

Leave a comment