Skön fredagsseger!

mar 28, 2014   //   by Joakim   //   Blogg  //  2 Comments

Alfas da Vinci har gjort fem starter i vår regi och resultaten har verkligen inte varit i harmoni med prestationerna men under fredagskvällen i Kalmar var det så äntligen hans tur. Efter en försiktig inledning var vi framme utvändigt om ledaren 1700 meter kvar och därifrån hade vi kontroll på händelserna. Alfas vann på ett rejält sätt och segertiden 1.15,6 / 3200 meter är bra. Härligt när det fungerar!

Med i transporten var också debutvinnaren Bubba Degato som denna gång fick prova att gå ut från tillägg. Han blev femma men så som loppet blev kört tycker jag att han denna gång var vassare än i debuten som han vann. Han går alltså framåt och det här är en häst som jag gillar.

Jocke

2 Comments

 • Alfas Da Vinci är en läcker travare, kul att han vinner efter perfekt taktiskt upplägg!
  En annan som gillas är Västerbo Eclair den måste ha chansen att kunna kvala in till årgångsfinaler!

  Vi får väl hoppas det lossnar nu Jocke!
  Tycker det gått lite halvtrögt ett tag eller ?

 • Det var gott att höra.
  Trevlig helg
  Kerstin. PB

Leave a comment