Två segrar på hemmaplan!

feb 26, 2014   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Tisdagens tävlingar på Jägersro gav stallet två fina segrar. Först ut var fyraåriga stoet Lessy Brodda som verkligen har utvecklats och nu levererar rejäla insatser varje gång. I går kväll fick hon anfalla bakifrån, vilket är hennes grej, och vann mycket lätt. Segern nummer två kom genom debuterande Bubba Degato (Make It Happen – Olympia Degato) som vann ett lopp utanför kupongen hur lätt som helst. Den treårige hingsten ledde loppet från start till mål och var klart tilltalande. Ett glatt ägargäng slöt upp i vinnarcirkeln, kul!

Det blev två men det kunde ha blivit fler! Ibar som har mycket talang och som hade tränat jättefint inför den här starten är fortfarande lite turist när det kommer till lopp och det är bara till att hoppas att polletten snart trillar ned. Kandelaber, bror till Sanity, la bort många meter på en inledande galopp men visade sedan en positiv inställning till tävlandet och lånestyrningen Rocky Egedal gjorde återigen en mycket stabil insats. Tyvärr så blev det blev både för långt fram och för långt ut i sista sväng för att hinna ifatt nästfavoriten Max Bob som fått husera framme i tät.

Nya chanser på Åby i kväll!

Jocke

Leave a comment