Härlig debut!

feb 8, 2014   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Välstammade Veyron Brodde (Muscle Hill – Valeris e S.J.´s Caviar) fick under torsdagskvällen göra sin tävlingsdebut i Göteborg och det hela kunde inte slutat bättre. Inledningsvis bevakade vi bara värsta hotet Mellby Ciceron men på bortre långsidan fick Veyron marschorder och tog snabbt och lätt över kommandot i loppet. Sedan var det spel mot ett mål vilket till slut innebar en lätt seger. Den här är en verkligen en spännande häst! Grattis till Kjell Johansson som äger hingsten.

Veyron Brodde är en av de hästar som tog chansen och anmälde till Premiechansen.

Premiechansningen innebär att hästägaren kan göra ett val. Antingen låta hästen kunna gå premielopp som tvååring eller så avstår man den möjligheten. I gengäld kommer en ”premiechansare” att få dubblerad prissumma om hästen placerar sig i Kriteriet, Oaks och/eller de andra stora unghästfinalerna som kommer att ingå i Premiechansningen.

Jocke

Leave a comment