Fint debut i vår regi!

feb 23, 2014   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Femårige tyskfödde Hobard (S.J.´s Photo – Invest In November) gjorde i dag söndag första starten i vår regi och det blev omgående full utdelning. Och sättet han gjorde det på var väldigt tilltalande då han vann på 1.15,3 över 2640 meter och både klarade av en snäv situation i första sväng och sedan vandra hela sista varvet utan rygg. Plus till inställningen på den här hästen!

Hans mamma vann själv elva av 37 starter och Hobard vann innan han kom till oss 10.000 euro i Kurt Hörmann Memorial 2013.

I övrigt så fick Giant Cass en blygsam placering men det blev fel rygg och han skar mållinjen med sparade krafter medan Alfas Da Vinci på pappret hade en lurig uppgift och tyvärr även denna gång satte till massa mark från start. Fuxvalacken gick dock som spjut sista rundan, 12,9 med gas kvar, och så fort det stämmer till för honom så blir det utdelning!

Jocke

Leave a comment