Starka träningspass

okt 15, 2013   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Idag, tisdag, så trimmades 2-åringarna Veyron Brodde (hingst e.Muscle Hill) och Coruna (sto e.Angus Hall) lite tuffare inför kommande debuter. 1.17,5/1600 m klarades av i fin stil hemma på Brodda. Vilket är rätt starka papper då det är en träningsbana som är minst en sekund långsammare än Jägersro. Extra glädjande att Veyron börjar släppa på handbromsen och bjuda till i träningen. Talang finns nästan i överflöd, nu börjar fokuset komma också. Coruna sköter sig alltid perfekt.

Sedan så tränade Louis le Grande och Bloom Boko 1.22/2600 m med ett sista halvvarv efter 1.13. Rappt och gåvilligt av båda som startar nästa tisdag på Jägers.

Övriga gänget tränade intervaller i backen resp rakbanan förutom Quebracho som tränar i djupsanden.

//Jocke

Leave a comment