Nya hästar

sep 27, 2013   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Att gå på auktion är givande. Kul är det att träffa folk i branschen och diskutera travsport fram och baklänges. Men höjdpunkten är ändå att beskåda hur individerna ser ut efter de nyaste hingstarna och samtidigt se om det går att hitta likheter från många av de duktiga ston som numera finns i svensk avel.

Det är både intressant och lärorikt. Att sedan få några nya hästar med hem är kul, får man sedan också de man verkligen ville ha, så är det toppen.

Just nu är det toppen! Och under torsdagens selekt-auktion då de mest välstammade gick under klubban så kom sex nyförvärv till stallet.

Caddie Kasandra, sto efter Judge Joe – Fatima Lavec. Modern har tidigare lämnat Caddie Comet (3 miljoner) och Caddie Dream (2,9 miljoner).

Cervix Am, sto efter Olimede – Com Harmonica. Modern har lämnat Harmonic Silvio (2,7 miljoner) och Elton Silvio (1.9 miljoner).

Astoria Brick, sto efter Lucky Chucky – Likeable Les. Mormor Arnies Likeness har lämnat avelshingsten Super Arnie.

Twigs Cohen, hingst efter Andover Hall – Twigs Likepine. Modern har lämnat Twigs Tiffany (1,2 miljoner).

Staro Jersey Side, hingst efter Varenne – Million Heiress. Mormor Housethatruthbuilt vann bland annat Kentucky Futurity och var tvåa i Hambletonian Oaks.

Amazing Anderosa, sto efter Dream Vacation – Tuscany Dream. Mormor La Dolce Vita har lämnat Lisa America (13 miljoner).

Jocke

 

Leave a comment