Vilka märrar!

apr 20, 2013   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Nyss hemkommen från Olympiatravet kan jag sammanfatta veckan som gått med ovanstående rubrik. I tisdags lunkade 3-åriga Lessy Brodda (Olimede)  1.16,1/2140 vid lätt seger i andra starten. I dödens, mot äldre hästar! I torsdags visade Bartille Va Unia upp sig i en enkel spetsseger på 1.13,8/1640 och idag blåste Bloom Boko till motståndet i årsdebuten på 1.12,0! I torsdags gav dessutom valacken Zarkozy stallet ytterligare en seger och vår nyanställde flygande holländare, André Bakker, har därmed  fått en fin start på sin svenska karriär. Fyra segrar denna vecka och fem totalt sedan han kom hit i mars. Meningen är att Stall Lövgren skall växla upp i år och då behövs fler tävlingskuskar i stallet. Fler hästar, fler starter, fler segrar och mer skoj! Det är tanken med förändringarna som har skett senaste halvåret. Vi har inte varit nöjda med att fjolåret var ett hack i kurvan. Sviten på sju år med nytt all time high bröts och det föranledde analyser och justeringar. Hur får vi ut max ur verksamheten? Vad är vi bra på? Vilka synpunkter och önskemål har våra kunder? När har vi mest skoj på jobbet? Vad är vi mindre bra på?

Svaren kokades ner i vissa förändringar. Än så länge har vi bara en känsla. En känsla som säger att vi nu är starkare, att våra kunder trivs bättre, att personalen är på topp, att träningsupplägget är uppdaterat och att hästarna känns mäktiga igen. Om några månader har vi mera mätbara resultat, men jag måste säga att jag gillar känslan just nu.

//Joakim

Leave a comment