Tisdag 22 jan

jan 21, 2013   //   by Joakim   //   Blogg  //  No Comments

Dags för V65 på Jägersro igen. Vi börjar med Elite Aggerup i lärlingsloppet, V65-3. Formen är fortsatt god, distansen hans bästa och spåret är helt ok. Svårbedömt om han kan ta en längd från start på invändige Broslätts Rapide, oavsett så är han med i främre träffen direkt och Elite är en av 4-5 som kan vinna loppet.

Global Navigator, V65-4, värmde riktigt lovande vid segern senast och det är inte vanligt. Har sett fortsatt fin ut i träningen och uppgiften ser väl likvärdig ut med den senast. Vinstchans igen.

Zarkozy, V65-5, är en spännande häst tycker jag. Då han inte grejar voltstart så fick han uppanmälas denna gång. Bakspår är på både gott och ont, han kan bli skarp med framspår men risken är ju att han får trafikproblem härifrån. Annars är han i fortsatt fin form. Vinstchans.

Utanför kupongen gör Alfayette Aggerup comeback i lopp 9. Jag säger platschans i första hand, även om jag tror distansen är en fördel. Tränar bra.

//Joakim

Leave a comment