Halmstad 17/2

dec 17, 2012   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Ikväll far vi till Halmstad med tre hästar. I lopp 4 kör Timo Coktail Will och jag Calypso Sund. Coktail Will fick punktering tidigt senast och är bättre än raden. Vi väntar dock på att toppformen ska komma tillbaka efter skadan i somras.

Calypso Sund gick i mål okörd senast på Vincennes, hon fastnade bakom två trötta. Hon väntar fortfarande på ”sitt” lopp; högt jämnt tempo och en hygglig rygg att smyga med i…

I lopp 8 startar Sonof Montechristo igen. På Åby förra helgen var vi på väg ner i tredje inner efter start, men trafikproblem gjorde att det blev dödens istället. Hästen i tredje inner vann sedan loppet via OS, och Sonof Montechristo blev trött sexa.. Ikväll börjar vi från bakspår, har två lopp i kroppen efter operation och får en ny chans att visa vad han går för (när det klaffar).

Ingen jättehet chans ikväll, men stallformen är ändå hygglig så vi är inte slagna på förhand.

//Joakim

Leave a comment