Träningsrapporter

nov 23, 2012   //   by Andreas Modess   //   Blogg, Okategoriserade  //  No Comments

Idag visade Trixie Value och Elite Aggerup att de är klara för start. 1.19/2100 m med 1.17 sista varvet och 1.15 sista 500 m på rätt sätt. 2-års hingstarna Vivaldi U.R. och Staro Hey Joe fick åter igen känna på tävlingssulky. De kom hem på 1.25/1600 m med 1.22 sista halvvarvet. Vivaldi har gått framåt senaste veckan och är snart tillbaka till allt det han lovade i somras. Staro Hey Joe fortsätter att rada upp fina jobb.

Igår, torsdag blixtrade Figaro Sund till med 1.17/1600 m i klockren stil. Han närmar sig också start..

I morgon startar vi It’s Thyme på V4-an. 1640 auto är hennes likör, spåret lite väl långt ut kanske. Eftersom hon fortsätter att träna bra men får klen utdelning i lopp så ligger vi lågt tills det vänder. Ev barfota runtom och jänkarvagn. Helstängt.

Mr Arkansas Rose tar Timo hand om i lärlingsloppet. Han går ofta bra över sprinterdistans, men de senaste två loppen har varit en bit från toppformen. Barfota och helstängt som senast. Svårbedömd..

Allt fortsatt väl med V75-hästarna. Läs nedan..

Leave a comment