Jag slutar…

nov 7, 2012   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hej!

Det har knappast undgått någon att jag har sagt upp mig och ska sluta min tjänst hos Jocke i månadsskiftet Nov/Dec. Det är såklart jobbigt att sluta när man har haft det så bra och roligt på jobbet och för att inte tala om alla goa tjejer och killar som jobbar i firman som gjort jobbet jätteskoj. Jag har fått äran att vara med på en framgångsvåg i stallet som jag inte varit med om förr, som tog oss ut i hela Europa med stora vinster och där den största heter Elitloppet med Brioni. Att få känna sig delaktig i stallets framgångar och då inte minst Elitloppsvinsten som jag gjorde fast jag inte aktivt tränade hästarna är något jag kommer att ta med mig i resten av mitt liv. Min roll var bla att läsa på till loppen vi deltog i och känslan att se hur pusselbitarna föll på plats efter vår analys är oslagbar och vi gjorde det många gånger och det skapade nog den där goa känslan som man måste ha när man jobbar såhär mycket. Detta är den klart roligaste tiden i mitt yrkesliv som jag nu ser tillbaka på med blandade känslor..

Men tre år är en rätt så lång tid om man tänker på att jag ligger borta tre dagar i veckan och lämnar över stor belastning på min fru Annika att sköta hem och våra två tjejer. Vi visste både jag och Jocke att vi ”tullade” på toleransen från min familj och från mig själv. Det är inget optimalt upplägg för någon tror jag att ligga ute flera dagar i veckan och så blev det även för mig. Jag har kännt i ett par månader att någon förändring måste ske om det ska vara hållbart att pendla och samtidigt finnas till för våra barn men en sådan lösning hittade jag inte så jag valde att sluta. Jag kommer helt säkert att finnas inom travet på något sätt men hur är ännu inte klart.

Jag vet att jag kommer att träffa er ägare fler gånger innan jag slutar men jag vill ändå passa på att tacka för den här roliga tiden och önska er lycka till. Jag misstänker dock att vi kommer att ses mycket i framtiden då jag nog dyker upp när ni minst anar det! 😉 😀

Micke

Leave a comment