Fin form i stallet.

nov 28, 2012   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

 Hej!

Vi har fin form i stallet för igår spädde vi på med ytterligare två fina prestationer i form av en vinst med Zarkosy och ett 2:a pris med Grumetti. Zarkosy hittade Jocke 2:a ytter med från sitt tråkiga 12:e spår och när attacken sattes in 300 kvar så blev det en säker vinst på nya rekordet 16,6/2140a. Arunas Cicenas äger och vi gratulerar. Grumetti gjorde allt han kunde för att ta stallets andra vinst för kvällen men fick se sig besegrad med ett huvud. Grumetti fick direkt dödens på Dean on Line med en öppning på 11 första 500 och 13,5 första 1000. In på upploppet så tog Grumetti över på några steg med Oliver Kronos jagandes och det blev en kamp hela vägen in mot mål där vi tyvärr fick se oss besegrade. Synd om hästen som gjorde en grym insats men han visade att han är bra och är under en bra utveckling nu. Tiden 12,4/1640a är imponerande i November och vi lägger honom på listan ”grymma prestationer i November” tillsammans med Bloom Boko och Elaine!

Micke

Leave a comment