Elaine övertygade igår

nov 21, 2012   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

 Hej!

Elaine vann igår på 12,1/1640a från dödens(!) och visade återigen att hon är i grym form. Vi var inte rädda för dödens den här gången för hon har gjort fantastiska prestationer där ifrån och trots 12 första 1000 så såg hon bara starkast ut in på upploppet och stegade också undan till en säker seger. Hon får starta på när hon har så här fin form.

Hörde att man nu ev ska börja rapportera in till banan om man använder Ufo-vagnen. Känner själv att snart måste det väl vara nog. Vi har flera som värms i vanlig sulky och som vi senare vill byta till en Ufo,eller tvärtom och det är fler som gör så här. Ska vi få böter då alt få skit från spelar att man bytt sulky till loppet? Det ska bli intressant att följa debatten och visst känner vi att det är en sulky som har fördelar  men det gäller långt ifrån alla hästar…

Micke

Leave a comment