Jägersro ikväll.

okt 9, 2012   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hej!

Det blev ingen seger i Mantorp igår men hästarna såg fina ut och det var ”luft” i dom igen vilket gör att vi tror att formen i stallet är på väg uppåt igen. Jetblue Volo slutade 3:a på 12,7/1640a från dödens vilket är en jättebra prestation. Han ska vi passa nästa gång han startar! Mr Arkansas Rose visade också form när han satt fast med vinstkrafter kvar i 2:a ytter och slutade pullandes som 5:a på 16,0/2140a. Han är med i Halmstad nästa måndag och då får vi kanske betalt!? Bloom Boko knallade 12,7/1640a och blev ”bara” 4:a och det vittnar bara om att det var ett tufft lopp hon tävlade i. Hon är med här loppet i kroppen säkert 20 meter bättre nästa gång så hästarna i Mantorp igår får gå under rubriken ”lira nästa gång”!! 😉

Ikväll har vi några fina djur med oss in till Jägersro:

Alfayette Aggerup-Käck häst som har börjat tända till i jobben. Har jobbar fint inför detta och det ska bli spännande att se vad hon kan uträtta.

Friendly Face– Vann lätt sist och möter här likvärdigt motstånd. Hon är nog i striden felfritt.

Crowne– Bra läge nu och kan öppna bra från start. Misstänker att Jocke är sugen att köra i spets den här gången och han är streckvärd.

Yoggi Hornline– Iskallt läge och behöver tur men jobben går i dur så vi hoppas att han är med dom ändå. han är en outsider ikväll!

Quelque Fois– Kommer allt mer och han börjar fatta vad det här går ut på. Han är en typisk platshäst här.

Micke

Leave a comment