Fyra inköp under Kriterieauktionen.

okt 1, 2012   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

 Hej!

Det blev fyra nya inköp under helgens auktion och vi har ägare på två just nu och de som inte är sålda än är bla den här killen.

Västerbo Eclair e. Echo-Västerbo Flash. Mamman har lämnat bla Västerbo Streetlight 1,5 miljoner med rekord 12,7 aM. Detta är kanske en ny Strong Boy DE (Echo). Inköpt pris 60,000:- + auktionskostnader.

Lord Brodde e. Mr Pine Chip-Leonas Yessi. Mamman är syster Leonas Yannic 1,5 milj, 12,1aK och Leonas Yeti 1,2 milj,12,4aK. Den här killen har vi sett flera gånger på betet på Brodda så han var tidigt ett av våra val. Inköpspris 90,000:- + auktionskostnader. Kolla filmklippet! http://www.youtube.com/watch?v=ecwL1dzWjCc&feature=youtu.be

Övriga inköp:

Beppe AM e.Enjoy Lavec-Via de Jesolo

Västerbo Corinne e.Korean-Lista Conchianne

Jan och Gertie Folgård ropade in Alf H.L. e. Alf Palema-Eliza’s Crazy Girl (12,5aK) och även den hingsten kommer till vår träning.

Dreams Take Time kom aldrig in i loppet igår. När Jocke från 6:e ytter styrde på 1300 kvar var tempot väldigt lågt men när han kom fram till täthästarna så ökade tempot markant och han blev hängandes resten av loppet i 3:e spår. Han är givetvis ursäktad Dream och vi får hoppas på bättre flyt nästa gång.

Idag har vi tre till start i Halmstad:

Bicc’s Gabrielle– Är bättre än raden och ska ha en hygglig chans att kunna vara bland de fyra bästa här.

Elaine– Duger i sådana här lopp och från ett fint innerspår så ska hon räknas igen.

Åge Hornline– Grym upphämtning senast. Bra form och har ett fint läge så han är med och gör upp om det.

Micke

 

Leave a comment