Tingsryd idag.

aug 16, 2012   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hej!

Idag blev det bara två till start i Tingsryd efter att vi fått stryka två. Calypso Sund är i bra slag för dagen och hon vinner snart men det här blev ett tufft lopp plus bakspår så vi behöver lite tur. Vi hoppas på att det blir rejäl körning från början,det skulla öka våra chanser. Missil Brodde känns bra i träningen och borde vara lite vassare med lopp i kroppen. Missil är en outsider idag.

Bahrain Brodde (2h Revenue) gick tillsammans med Miss Roma (2s Gentle Star) 27/1600 och det var ett fint jobb från bådas sida. Jetblue Volo verkar vara frisk igen och han ”vann” dagens provlopp inne på Jägersro på ett fint sätt på 15/1640a. Han är helt klart på gång igen.

Ny i stallet är Gambler Zon (1h Dream Vacation). Han var en av 1-åringarna som vi ropade in under Elitauktionen.

Imorgon kommer det fler….jag återkommer 😉

Micke

Leave a comment