Jägersro ikväll.

aug 14, 2012   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

 Hej!

Det blir Mr Arkansas Rose som ska försvara stallets färger i Derbyuttagningarna nästa tisdag. Han har lottats till ett bra 9:e spår bakom vingen och han får smyga med och spara speeden. Spännande för grabbarna i Stall Kansas och Companjone 🙂

Ikväll har vi en del till start men usch vilka spår!

Lopp 2 Quick on the Draw– Mycket fartfylld med mycket snurrig. Sköter hon sig så duger hon.

Lopp 3 Crowne– Iskallt läge med spår 12 men formen är på gång. Bara outsider ikväll.

Lopp 5 Åge Hornline– Bra i ordning nu och satt fast senast. Får smyga med här och han har snabba ben till slut så chansen finns. Bra kusk!

Lopp 6 Bicc’s Gabrielle– Tränar förbättrat och är en nog med där framme idag.

Lopp 7 Excella– Spår 12 så det blir nog svårt. Annars är formen där.

Lopp 10 Quelque Fois– Lite trög och oslipad men har lite fart. Vi tar loppet som ett test och han är ett platsbud ikväll.

Vi har börjat ta in våra 1-åringar och först in var New Future s. e.Dream Vacation och New Maximus h. e. Viking Kronos. Fler kommer och jag återkommer..

Dreams Take Time är på gång igen och dagens 18,5/1600 var på pigga ben. Han gick tillsammans med Freude DE som fått en paus men även hon ser ut att vara redo inom kort. Nästa par ut var lika trevliga att beskåda som förra heatet. Slash Pride är efter en tids frånvaro äntligen på gång igen. Han gick tillsammans med US Hans Twietel 24/1600 och båda såg spänstiga ut.

Micke

 

Leave a comment