Åbergskvällen..

aug 1, 2012   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hej!

Vilken kväll det blev igår på Jägersro med flera superlopp och hypersnabba vinnartider,eller vad sägs om Commander Crowes 08,8/1609a i Hugo Åbergs Memorial! Jag såg loppet från innerplan med ett par kompisar och man får gåshud när man ser fuxen dundra fram på ovalen och han är helt enkelt det värsta vi har i Europa just nu och kanske hela världen.. Jag sa efter två magiska Bruce Springsteen konserter på Ullevi förra helgen ”I was there”,så mäktigt var det men jag får nog säga samma sak idag efter Åbergs… I was there!!

Våra hästar fick lite slantar och bäst igår var Eklas Super Peach som blev 3:a på fina 11,7/1609a. Han var klart lugnare igår och körande Birger Jörgensen gav vår häst ett perfekt lopp i rygg på ledaren så bra betyg till kusk och häst. Excella blev fast från 3:e inner på 12,2/1609a och fick ett 6:e pris för det. Hon vinner när hon kommer ut i normal omgivning. Mr Arkansas Rose hann inte med i tempot och visade att när han möter så här bra motstånd så är det längre distanser som gäller. Splendid Value hade en hopplös uppgift på förhand från sitt 8:e spår och det visade sig också vara svårt så han får komma igen.

Sa jag att Springsteen var magisk i helgen!! 😉

Micke

Leave a comment