Sonof Montechristo vann i Halmstad.

jun 26, 2012   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hej!

Sonof MOntechristo tog en fin vinst igår i Halmstad när han vann i Genrepet inför Sprintermästaren på fina 12,5/1609a och tjänade 100.000:-. Det var en hel det tur med i bilden och jag tänker närmast på när Olympic Kronos galopperade 350 kvar i ledning men det handlar om trav och vår häst gjorde det bra. Nu väntar kval till Sprintermästaren. Grattis MonteChristo Trotting!! 🙂 Bloom Boko kvalade in till Stosprintern men det var med lite smolk i bägaren för hon kom vidare som bästa 4:a och fick spår 8 i finalen så det var inte enligt plan. Planen stöp när det gick så sakta som 14 första varvet och då satt vi sist och sedan kördes det 09,3 sista 500 och då är man ”rökt”. Vi kör finalen och hoppas på en fin slant.

Ikväll har vi ett gäng på Jägersro.

Korint Skift– Gjorde det hyggligt på Tingsryd senast och bör gå framåt med det loppet i kroppen och hon är en av flera här.

Yoggi Hornline– Gör comeback här och har inte toppform men han besitter stort kunnande i sina ljusa dagar så han är kanske värd ett streck.

M.T.Helenhoneybun– Hon känns fin i jobb men måste visa lite mer i lopp innan vi vågar tro fullt ut på henne.

Global Navigator– Står bra till här och är vår klart bästa chans ikväll.

Poseidon C.L.O.- Jobbar fint men måste också visa mer i lopp innan vi tror på honom. Outsider.

Excella– Fin form och får hon sitta still till 3-400 kvar så är hon farlig.

Catch the Indian– Helt ok i Tingsryd och bör vara vassare ikväll. Kommer hon till så tror jag att hon duger bra här. Outsider.

Micke

Leave a comment