Presentation av Hyltarp.

jun 28, 2012   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hej!

Vi har äntligen fått tag på en fotograf som kunde hjälpa oss med att ta bilder på vår nya travcamp Hyltarp och dessa kan ni ta del av under fliken ”Stallet”. Vi har för dagen mest 2-åringar där men även en del starthästar som får träna på en underbar sandbana i kuperad terräng och det har givit oss fina resultat på hästarna. Lägg där till stora hagar i en lummig och skön  miljö som får hästarna att trivas extra bra. För den som vill komma ut och titta och detta gäller båda befintliga ägare och övriga som är intresserade så har vi ”ljugarbänken” som finns på några utav bilderna, där man kan sitta och njuta av snabbjobben endast 10 meter från banan med en kopp kaffe i handen. 😉

Micke

Leave a comment