Nora sisu vann i Tingsryd.

jun 1, 2012   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hej!

Det blev en ”pinne” igår i Tingsryd och det var Nora Sisu som efter en resa i 2:a ytter kunde överta ledningen 500 kvar och vinna rätt så säkert. Hon gillar kort distans så vi fortsätter på den linjen. Vi hade en seger till på gång med Calypso Sund,men hon galopperade 250 kvar och det såg ut som att hon hade en del krafter kvar i det läget. Mitt Popcorn kom aldrig in i loppet igår och blev hängandes mest hela vägen så den här starten får vi glömma.

Ikväll åker vi till Kalmar med två hästar.

It’s Thyme– Har tränat fint ett tag nu och vi hoppas att hon ska få till det i loppen nu. Kan fattas lite i henne och är hon bland de fyra bästa så är vi nöjda.

Idefix Skift– Gillar lång distans har vi sett så vi hoppas att han ska kunna duga direkt i debuten för oss. Ev barfota r.o.

Trevliga jobb idag. Orlandia Vici knallade 20/2600 på ett bra sätt och hon är redo för att anmälas igen. Åge Hornline och Diamond Steel gick också ett jobb över 2600 meter och landade på 21 och även här så gick båda mycket fint och är startklara igen.

Micke

Leave a comment