M.T.Golden Boy bra 2:a i Mantorp.

jun 3, 2012   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hej!

Vi fick ett bra besked av M.T.Golden Boy igår på Mantorp när han höll bra till en hedrande 2:a plats i Ina Scots Ära. Han öppnade mycket bra från start och kunde enkelt hålla upp ledningen från sitt innerspår men tyvärr så fick vi en 60-oddsare över oss som ville ner bakom oss och körningen blev både onödig,lång och hård. Första 500 gick efter 09 och det gjordes i kraftig motvind och på en bana som inte var blixsnabb. Favoriten Opitergium med Kolgjini satt då i 2:a ytter men styrde omgående på när krutröken lagt sig för att överta och det passade oss bra att släppa till honom då vår inte har toppform ännu. Åt Luddes fanns inget att göra åt,den var för bra men vi är supernöjda med vår 2:a plats och med det här loppet innanför västen så kommer han att vara ännu bättre nästa gång. Golden gick 13,6/2140a och tjänade 150.000:- till Jan & Gertie. Quick on the Draw hade en jobbig eftermiddag och hade nerverna på utsidan under hela resan upp till Mantorp och även under tävlingsdagen så när det blev dags för lopp så blev det för mycket för henne och det blev till slut galopp. Vi får starta hemma i fortsättningen och komma igen…

Ha en skön söndag!

Micke

Leave a comment