Dream 3:a på Solvalla.

maj 10, 2012   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hej!

Det blev ett rent taktiklopp igår på Solvalla för Dreams Take Time. Jocke körde på ren säkerhet första 100 för att han inte skulle galoppera och när alla hade fått sina positioner efter 400 meter så satt vi i 2:a ytter i rygg på Quid Pro Quo och med Global Offshore i spets. Det kändes som att både Svanstedt och Ohlsson körde mot Jocke och ströp tempot till 16 första 1000 och när man kommer upp på nästan 17 första 1500 så förstod man att det skulle gå undan sista 300. Den nämnda trion stack mycket riktigt undan från övriga hästar 300-400 meter kvar och det var omöjligt att ta något i den avslutningen när alla gick lika fort över mål så vår häst får klart godkänt trots allt. Vi laddar om mot nya uppgifter…

Micke

Leave a comment