Trippel Lövgren på lunchen!!

apr 13, 2012   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hej!

Det blev en snygg Lövgren-trippel igår när Jägersro körde lunchtrav och då stod stallet för två segrar och ett 2:a pris.  Jill Brodda(7) var ute på lite fel distans och startmetod men att det bara var ston gjorde att vi fastnade för det här loppet och det blev rätt. Även om det blev knapp seger så gjorde hon det bra via en snabbspurt sista 600 och segertiden skrevs till 16,0/2160 och hon belönades med 35.000:-. Syd Buss-Anders äger och vi gratulerar! 🙂 Stallets andra vinnare Orlandia Vici(1) är ett litet förvandlingsnummer i mina ögon. Jocke och skötaren Maja har gjort det bra med den här märren som nu vann debuten på fina 17,7/2140. Hon höll enkelt upp ledningen och sedan blev det lugna gatan och när Jocke körde strax under 16 sista varvet så var det ingen som kunde haka på och det blev enkel vinst. Grattis Stall Vinn HB!! 🙂 En som närmar sig en fullträff är Amiral Godiva. Han spurtade nu mycket fint till en 2:a plats och han börjar som sagt samla ihop till en vinst igen. Mr Arkansas Rose hoppade tyvär i starten och tappade 40-50 meter men var ändå med dom i mål som 6:a och han hade nog segerstridit felfritt men vi hoppas på att ta dom nästa gång då formen verkar vara på topp.

Leave a comment