Jägersro ikväll.

apr 3, 2012   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hejsan!

Vi fick två 2:a platser igår med våra hästar och det var ett godkänt resultat. Evens First Boy gjorde det bra när han trots inte var som bäst för dagen blev 2:a och visade upp fin inställning. Han fick inte travet att stämma så vi checkar upp honom innan vi startar nästa gång. Coktail Will gör alltid bra lopp och så även den här gången. Han satt tyvärr ett hack för långt bak och den ryggen som vi trodde var bra hade en dålig dag, så det blev långt fram men hans spurt var av bästa märke men den här gången så räckte det inte hela vägen. Bra form på djuren!

Ikväll har vi fyra till start på Jägersro.

Lopp 5 Excella– Timo kör och hästen är på väg upp i form och då ska hon räknas i det här loppet.

Lopp 7 Rico Follo– Omlagd träning som verkar ha gett resultat. Behöver nog loppet och är ett platsbud.

Lopp 8 Mitt Popcorn– Dåligt läge som gör att vi får ligga lågt. Han har annars hygglig form och är nog lite bättre än raden.

Lopp 9 Kadabria– Rätt fin häst som vi hoppas ska göra ett bra lopp direkt. Hon har tränat fint och är ett platsbud.

Jetblue Volo och Eklas Superpeach gick 21/2100 på ett fint sätt idag. Båda såg läckra ut och båda är på gång att hamna i startlistorna igen. US Hans Twietel och Critical Moment knallade 22/2100 på pigga ben och såg fina ut. Nye Alki Flevo och Mostwanted Diamant gick 22/2100 och båda ser fortsatt fina ut och går mot start.

Micke

Leave a comment