Åby Ikväll.

apr 26, 2012   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hej!

Tyvärr så blev det galopp för vår lille stjärna Dreams Take Time igår på Solvalla. Han blev lite ivrig när bilen släppte fältet och slant till med bakbenen på det blöta underlaget och galoppen var oundviklig. Vi körde barfota bak igår och visst kan det ha varit en del av orsaken men även den långa väntan på banan i ösregn pga av att ekipage hade fått punktering. Det tog ca 10 minuter innan loppet startade och då var vår och säkert någon mer häst så stressad och det är knappast optimala förutsättningar. Den stora frågan idag är väl hur f..n det kunde ta så lång tid att fixa fram en ny vagn??  Man såg folk som stod och pumpade däcket i flera minuter innan man kom på idén att byta sulky. Nåja,dåligt var det men det hjälper inte att gnälla, så vi får komma igen med nya friska tag om ca två veckor då det lutar åt att vi startar på Solvalla igen.

Åby ikväll med en häst och det är Jill Brodda. Hon är i fin form och är idag ute på sin favoritdistans och mot ston. Hon känns som en som duger i det här loppet och ska med på lappen.

Ny i stallet är kapable Idefix Skift som ska bli spännande att få prova.

Micke

Leave a comment