Poseidon C.L.O tog sin första vinst igår!

mar 7, 2012   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hej!

Här har vi glada ägare  till Poseidon C.L.O. som igår tog karriärens första vinst när han vann på fina 16,5/2640a. Jocke serverade Poseidon en fin resa i rygg på ledaren och kunde glida ut bakom favoriten i dödens 350 kvar. 250 kvar sattes attacken in och han kom fort upp på utsidan på dom invändiga hästarna och kunde 50 före mål koppla grepp. Han utvecklas hela tiden nu och fler segrar lär komma. Grattis Pelle,Urban,Kent-Roland och Bosse!! 🙂 Bloom Boko gjorde en toppinsats igår när hon från bakspår spurtade mycket vasst till en hedrande 2:a plats på 13,0/1640a. Hon gick barfota ro igår för första gången och det slog väl ut tycker vi och hon får starta på nu. Cubaen Trader gjorde debut för oss i ett amatörlopp och det blev ett 2:a pris efter en snygg styrning av körande Marie U Hansen. Han fick en fin resa i 2:a utvändigt och kunde sitta still till 250 kvar så det blev en bra årsdebut för honom och han är snart med igen. Adam C.K. stod inte att känna igen och han får kollas upp innan han startar nästa gång. Freude DE hade en omöjlig uppgift på pappret och det blev också så. Hon får komma igen om ett par veckor.

Micke

Leave a comment