Dubbelseger i Halmstad!

mar 27, 2012   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hej!

Stallet tog en snygg dubbel igår i Halmstad och det var debutanten Filur Sund (Juliano Star) och Jill Brodda som fixade det.

Filur Sund tog omgående hand om ledningen i 3-års loppet och i mål var han också den enda som gick felfritt och segern blev bekväm och säker på 18,1/2140a. Han visade fin uppfattning och var säkerheten själv bakom bilen och det kommer han att ha nytta av framöver. Vi hittar något nytt lopp inom 3 veckor igen. Vi gratulerar Spartanerna KB till den fina början på Filurens karriär. Jill Brodda kunde inte hålla spets och hamnade till slut i 3:e invändigt men luckan kom perfekt 300 kvar och hennes spurt tog henne till en säker vinst. Hon är bra när hon fungerar och är ute på rätt distans. Grattis Anders!! 🙂 Nora Sisu blev på tok för het i rygg på ledaren och blev trött till slut av förklariga skäl och slutade 4:a. Poseidon CLO gjorde det bra som lite fastlåst 4:a. Han har fin form nu och ska få starta på i vår. Yoggi Hornline galopperade 600 kvar när han skulle följa med i attackerna så han får komma igen. Han kändes annars mycket fin innan så han får säkert ett fint år. Ojos del Salado fick vi lite feeling för efter värmningen och Jocke körde omgående fram till utvändigt ledaren efter startrusningen lagt sig. Väl där så såg det bra ut och vi trodde på vårt upplägg, men han blev lite stum till slut och kommer säkert att vara bättre till nästa start. Nu blev han 4:a och han var endast ett par längder efter så honom bevakar vi nästa gång!

Ikväll har vi tre till start på Jägersro:

Lopp 6 Bicc’s Gabrielle– Fullt godkänd senast och med lopp i kroppen så ska hon kunna vara med där framme och hon känns given på lappen.

Lopp 8 Freude DE– Bästa chansen ikväll. Hon hade en omöjlig uppgift senast och vi hoppas på att hon kan få en fin resa för då duger hon.

Lopp 9 MT Helenhoneybun– Tränar fint men kan behöva ett lopp i kroppen. Platsbud ikväll.

Ny i träning är Catch the Indian som stannade kvar hos oss efter gårdagens start. Vi hälsar Tony Böker välkommen till vårt stall.

Micke

Leave a comment