Start på Jägersro & Vincennes.

feb 15, 2012   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

 Hej!

På bilden ser ni vår kämpe Strong Boy DE vinna på Vincennes i December och imorgon ca 14.20 är det dags igen på kolstybben. Han kom ner igår och allt ser bara bra ut så här på förhand och det ser ut som att han kommer att tillhöra favoritskaran som gör upp om Prix de Chateaurenard med 36.000 euro i första pris. Jocke semestrar just nu så vi har hyrt in Eric Raffin till vår springare.

Under lunchen på Jägersro tar vi ut två hästar och låter Timo Nyman styra. Båda har form men det ser väl kanske något bättre ut för Mr Arkansas Rose som har bra läge och kanske kan roffa åt sig spetsen. Mitt Popcorn kom bort i ett tufft lopp sist så glöm den insatsen. Bättre förutsättningar här och han är given på lappen men är i första hand ett platsbud.

Micke

Leave a comment