Kalmar ikväll.

feb 24, 2012   //   by Andreas Modess   //   Blogg  //  No Comments

Hej!

Här ser ni fina Jill Brodda som startar i Kalmar ikväll vinna för Jocke på Jägersro och vi har lite ”feeling” för att hon kan vinna ikväll också. Hon jobbar fint och har fått ett bra läge här så hon känns given på lappen. Splendid Value har toppform och visade sist att han är startsnabb så sammantaget så är han ett bud även han. Full väg nu vilket är ett litet minus men i den fina form som han håller nu kan det gå ändå. Ojos del Salado ser också ut att ha en hygglig vinstchans i sitt lopp och är han i samma författning som senast så är han med i segerstriden.

Fina jobb av bla Connery och Mr Pellegrino som knallade 23/2600 på spänstiga ben. Korint Skift och Global Navigator fick gå 21/1600 och även dom såg spänstiga och löpsugna ut.

Micke

Leave a comment